Dagmar

Purina toiduohutuse juht ja loomaarst

dagmar

LEMMIKLOOMATOIDU valmistamine

Mine jaotisse >

Eri tootmisprotsesside peale kokku teeme päevas umbes 1400 kontrolli.

Teeme oma tehastes iga päev palju kontrolle veendumaks, et tooraine ja valmistoode vastavad meie rangetele ohutus- ja kvaliteedinõuetele.

Kindlaksmääratud nõuete järgi hindame valmistoote eri füüsilisi ja organoleptilisi omadusi, sealhulgas näiteks krõbina värvi, lõhna, tihedust ja suurust. Peale selle hoiame silmad lahti ka purunenud toidu ja ristsaastumise suhtes. Selle jaoks kasutame nii mõõteriistu kui ka tajumeeli, nagu nägemine ja haistmine. Meie kvaliteedikontrolli meeskonda koolitatakse pidevalt ja koolitusi uuendatakse iga aasta.

Iga päeva lõpus, peale kõigi kontrollide tegemist ja analüüsitulemuste saamist, veetakse eelmise päeva toodang meie jaemüüjatele laiali, et see saaks minna müüki. Valmistoote kontrollimine on vaid osa rohkem kui 1400 kontrollist, mida teeme tootmise käigus iga päev. Umbes 300 kontrolli tehakse iga päev tehasesse saabuvale toorainele ja pakkematerjalile. Ülejäänud 1100 kontrolli tehakse tootmisprotsessi ajal ja valmistootele.

Kuidas katsetame oma tooteid?